Log je nu direct in, of meld je aan!


Wij, leden van deze forum, zijn schrijvers, RPG'ers etc. Meld je aan!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Orpg. Laura & Michelle.

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Orpg. Laura & Michelle.   za apr 30, 2011 7:21 pm

Dit meisje -genaamd Mia Cassil- is een alledaags meisje. Iemand die zo zijn eigen problemen heeft en die probeert op te lossen -wat meestal met geld is-. Een meisje dat wel eens wat ergs mee gemaakt heeft, maar er sterker van is geworden. Ze leert van al haar fouten, en dus vindt ze het meestal minder erg om er een paar te maken, maar fouten maakt iedereen. Iets wat voor haar heel dierbaar is, zal toch wel de ketting zijn die ze van haar oma als erfstuk gekregen had. Deze draagt ze dan ook 24/7. Haar vrienden én familie zijn stuk voor stuk belangrijk voor haar, en ze zal er dan ook altijd voor ze zijn. Zo nu en dan kan Mia wel eens bot overkomen, maar daar moet ze dan wel een reden voor hebben. Eén van haar fouten was dat ze mensen té snel vertrouwde in het verleden, maar dat zit er nu niet snel meer in. Ze kijkt positief naar het leven, nu. Ook geniet ze van het feit dat haar ouders heel rijk zijn, zo krijgt ze alles wat haar hartje begeerd.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 4:07 pm

Janathan Dylan McKenzie verkiest zichzelf om Jace te noemen. Aangezien hij Jonathan zo een ouderwetse naam vindt. Hij komt uit een gezien met drie kinderen. Hij is de oudste, dan heb je zijn broertje van tien - Aaron - en zijn zusje van zes genaamd Lilly. Zijn ouders hebben het niet geweldig breed, maar genoeg om hun drie kinderen te onderhouden en goed op te voeden, om toch een Nintendo cadeau te doen of zulke soort dingen. Jace is achttien en een beetje uit op avontuur daarom dat hij ook deze vakantie heeft gekozen. Meestal is hij Redder aan het buiten-/ binnenzwembad, ook wel te vinden als entertainer, maar zelfs als ober wordt hij gebruikt. Volgens sommige zou hij extra veel geld binnenhalen aangezien hij een stevig six-pack onder zijn shirt heeft en ook duidelijke armspieren. Niet te vergeten is het mooie gebit met witte tanden, donkere haar, zongebruind lichaam en donkere ogen. Toch Jacob hier niet veel om hoeveel vrouwen er voor mogen vallen. Hij heeft echter liever iemand die hem trouw blijft en begrijpt. Ook doet hij dit vakantiejobje erg graag en doet hij er alles voor om volgend jaar weer eens te komen. Eenmaal hij een doel heeft of wat wilt bereiken, zal hij er ook helemaal voor gaan.
Spoiler:
 

_________________
"Every second of life is of infinite value."


Laatst aangepast door Hometown Glory op za mei 07, 2011 1:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 4:21 pm

De zon scheen weer heerlijk helder Deed het ooit wat anders hier in het zonnige en prachtige Hawaï. Nog steeds keek Jace zijn ogen uit als hij het paradijs zag. (Lees: Het hotel waar hij deze zomer een baantje had kunnen scoren.) Naar verluid kwam hier zowel gewone mensen, vooral rijkere en dan al helemaal bekende sterren. Niet dat hij dat laatste in zijn zwembad zou treffen aangezien deze hun eigen jacuzzi hadden of kleinere zwembad. Daarbuiten een hele zwembad. Redelijk vroeg was de wekker afgegaan. Vandaag zou zijn vierde werkdag zijn. Tot nu toe was iedereen tevreden over hem en mocht hij ook zo wat iedereen. Niemand leek irritant te doen of problemen te maken. Zo had hij het echter het liefst. Rustig had hij ontbeten, nu kwam hij uit een frisse douche die hij nodig had om wekker te worden, droogde zich af en kroop in een bruine zwemshort met daarbij een rode tanktop. Bijpassende bruine slippers gingen aan zijn voeten, een eastpack met spullen die hij nodig had op zijn rug. Niet veel later zat hij aan één van de buiten baden met het shirt uit, wel nog de zonnebril op zijn neus. Vanaf zijn rederstoel hield hij iedereen in het oog.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 4:46 pm

Het was werkelijk waar een schitterend land, desondanks ze er al meerdere keren geweest was. De zon scheen volop en dus was het een goed weertje om te bakken in de zon. Ze was er nu een paar dagen en ze had nog verder niet verkent. Alleen de kamers in het prachtige hotel. Eén ding was zeker; ze deden hun werk ontzettend goed. Zojuist had ze een verfrissende douche genomen en zat ze op het balkon met enkel een zonnebril op haar neus in het zonnetje, als doel om haar haren te laten drogen; geen behoefte aan het föhnen van haar haren. Het was nog aardig vroeg in de ochtend, vandaar dat haar ouders hun slaap nog aan het vatten waren. Met lichte stappen vervoerden haar benen zich naar binnen om vervolgens in de enorme keuken een ontbijtje klaar te maken. Waar als volgt; jus d' orange, een gekookt eitje én een croissantje bijhoorde. Ze liet haar ogen over haar lichaam heen gaan en merkte op dat ze zich nog om moest kleden. Op een normale tempo werkte ze haar eten en drinken naar binnen. Netjes legde ze haar bordje en glas terug op het aanrecht, waarna ze de inloopkast in haar kamer in liep en daar een jurkje uithaalde met bijpassende slippers. Vandaag zou een dag worden waarin ze nóg bruiner zou worden, en waarin ze zou genieten van de ontspanning. Ze liep langzaam naar buiten, richting het zwembad met de ligstoelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 6:52 pm

Natuurlijk kwam niet altijd iedereen zo vroeg naar het zwembad... Vakantie diende om uit te slapen. Binnen zwommen dagelijks wel een paar vroege vogels hun baantjes, maar Jace had niet bepaald wat te doen. Zelf zou hij hier als bezoeker ook liever in de zee zitten, hoewel hij niet graag zwom. Wel was hij helemaal verzot op surfen. Daarvoor had hij dan ook deels dit vakantiejobje gekozen. Eén van zijn bazen had al voorgesteld om misschien dat er extra bij te pakken en dan het redder zijn. Om eerlijk te zijn betaalde het ook meer als genoeg. Weer kwam een vrouw binnen met rood haar, diezelfde rode lippen als vier dagen geleden. Enkel had ze een bikini aan die nog meer van haar gebruinde huid liet zien en was ze nog meer bezaaid met juwelen, ook een grotere zonnebril als normaal. De vrouw kwam naar het schijnt voor hem volgens een aantal redders. Spijtig voor haar viel hij niet op vrouwen van middelbare leeftijd. Wel op het meisje dat na haar kwam. Ze was mooi blond, zag er schattig uit en beiden gingen ze blijkbaar zonnen. Het mooie van redder was dat je toch af en toe het mooie zag van een vrouw.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 7:06 pm

Alhoewel ze eerder van plan was om naar de zee te gaan, leek het zwembad haar toch een beter idee. Aan de zee waren de mensen op deze vroege morgen ver te zoeken, en nu had ze ook niet steeds het zand dat over haar lichaam kriebelde en zich verstopte in d'r haar. Er liep een vrouw voor haar met rood haar en een dikke klodder rode lippenstift op haar getuite lippen, iets wat zij zelf afschuwelijk vond. Maar het was maar wat je mooi vond. Ze liep over de met plassen water bezaaide stenen vloer heen en zocht naar een fijne ligstoel in de fel schijnende zonlicht. Zonder verder nog de omgeving te verkennen, richtte ze zich op de stoel terwijl ze haar zonnebril met enkele vingers vast hield; iets wat een gewoonte was volgens verscheidene mensen. Niet oplettend op de gladheid, merkte ze dat ze in een fractie van een paar seconden op de grond lag met haar been open. Ze keek naar het stukje stenenvloer dat er een stuk uit stak en waar ze langs was gekomen met haar been. Ze trok een pijnlijk gezicht en legde haar handen om de wond heen. Fijn, had zij weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 7:39 pm

Spijtig dat die stoelen altijd zo hoog waren anders was hij meteen bij haar geweest. Toch klom hij er zo snel hij kon uit en liep naar haar toe. De zonnebril was op zijn hoofd beland in plaats van voor zijn ogen. Rustig bukte hij zich neer en hielp haar in een comfortabelere stand op te zitten. "Dat ziet er niet al te best uit." Voorzichtig had hij haar been een beetje vast. Zonder verder wat uitleg te geven nam hij haar op alsof ze een veertje was en droeg haar naar een gemetste tafel waar de verbanddoos stond. "Misschien wel het heldhaftigste momentje dat ik heb mogen doen in de afgelopen vier dagen." grapte hij voorzichtig. "Dit gaat misschien erg pieken in het begin, maar het gaat snel over." Hij had een grote wat met wat ontsmetting middel bedekt, dopte een beetje voorzichtig op de wond en rustig. Ondertussen liet hij het intrekken en nam een anders stuk wat met daar wat verband over. Zo plakte hij het dan ook dicht. "Hopelijk komt er snel een korst over en ik zou het regelmatig nog een beetje ontsmetten. Denk je dat je recht kunt staan?" Voor het eerst keek Jace haar in de ogen aan.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 02, 2011 7:57 pm

Het was een stuk fijner nu ze wat comfortabeler zat en er ook daadwerkelijk iemand was die voor haar wond kon zorgen. Waarom was ze nu ook zo stom om niet oplettend te wezen, wat juist zo belangrijk was bij een zwembad. Een zachte kreun ontsnapte haar lippen en ze keek naar zijn gezicht op het moment dat ze abrupt in zijn armen lag. Hij leek het niet moeilijk te hebben met haar gewicht in zijn armen, wat zijn duidelijke armspieren logisch verklaarde. ''Nouja, prettig is het niet.'' antwoorde ze en staarde wat naar haar wond terwijl ze er enorm van baalde. De wat met ontsmettingsmiddel werd op haar wond gedipt en ze drukte haar kaken op elkaar, met haar lippen geperst. Dat spul brandde altijd onwijs erg en het was immers iets waar ze slecht tegen kon. Slecht tegen pijn. Er ging een soort van verband over haar wond heen en haar blik ging langzaam weer terug naar de jongeman. Ze knikte bij zijn advies en twijfelde of ze wel op het been kon staan. Het zou nogal stom zijn wanneer ze zou staan, en opnieuw om zou vallen. Dan zou het haar niets verbazen wanneer hij haar gewetenloos uit zou lachen. ''Het zal wel moeten.'' Zei ze lip-knabbelend en glimlachte erna kort bij het feit dat hij haar liefzaam verzorgd had, of nouja, haar wond. ''Bedankt,'' Heel even keek ze dan ook in zijn ogen, maar stapte vervolgens voorzichtig van het tafeltje af, met haar voeten die bijna de grond raakten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   di mei 03, 2011 4:29 pm

Ogen konden naar het schijnt veel over mensen vertellen. Haar ogen vertelde hem echter dat ze werkelijk echt perfect was. Iemand die vast en zeker wel veel jongens achter zich aanhad. Toch haalde hij zijn ogen snel weg bij die van haar en legde zijn zonnebril naast haar op het tafeltje. "Kom hier, veertje." glimmlachte hij even naar haar en tilde haar weer een beetje op. Zorgend dat hij haar niet te intiem aanraakte of op plekken waar ze kon gaan denken dat hij meer zou willen. Jace legde haar voorzichtig neer op een van de ligbedden. "Ik zou als ik jou was dat product maar even zijn werk laten doen. Daarna loop je vast en zeker weer zo gloed als nieuw." Met een glimlachje ging hij weer wat rechter staan. "Graag gedaan trouwens. Prettige dag verder." Daarna liep hij weer naar zijn plaats.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   di mei 03, 2011 4:41 pm

Het verbaasde haar enigzins dat het een jongen was van ongeveer haar leeftijd. Een jongen die waarschijnlijk er werkte op wat bij te verdienen, maar dan was alleen de vraag; waarom in hawaï? Al hoefde ze niet lang over die vraag na te denken. Hawaï was immers prachtig, en heel veel jongeren gingen erheen voor de zon en de natuur. Nadat hij haar voor de tweede keer droeg, viel haar de ontzettend onweerstaanbar mooie buikje van hem op. Ze bleef er enkele minuten naar kijken, maar wende haar blik toch af aangezien het een beetje op begon te vallen, naar haar mening. ''Zo licht ben ik nu ook weer niet hoor,'' lachte ze naar hem en werd niet veel later op één van de zo velen ligstoelen gelegd. ''Komt goed. Jij ook nog een prettige dag, redder in nood.'' grapte ze, maar lachte er verder niet bij. Ze keek naar hoe hij zich terug naar zijn plek bewoog en zette erna haar zonnebril weer goed op haar neus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   di mei 03, 2011 4:49 pm

Ook hij had even moeten lachen, maar liep nu al glimlachend naar zijn stoel. "U ook engel, u ook." fluisterde hij zachtjes terwijl hij terug zijn stoel op kroop. Ondertussen begonnen de gasten te merken dat het buiten warm was en ze hier de veilige verkoeling konden zoeken. Jace bleef gefocust op zijn werk ook al had hij een bad waar het ondiep was. Het diepere gedeelte was van iemand anders en ze wisselde om de zoveel tijd. Dat systeem zorgde ervoor dat hun concentratie niet te veel af zakte. "Niet rennen!" had hij al tien keer geschreeuwd tegen kleine kinderen die het leuk vonden om elkaar achter na te zitten. Hij had niet zin om wel honderd man in het verband te leggen.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   di mei 03, 2011 5:03 pm

Het zonnetje begon met de tijd meer te schijnen, wat een groot voordeel voor haar en alle andere mensen die hierheen kwamen voor de zon was. Af en toe liet ze haar blik over de jongeman heen gaan, maar ze had vooral haar ogen gesloten. De zon scheen meerdere keren dwars door haar zonnebril heen, en ze vroeg zich af of ze dan maar eens een nieuwe moest kopen. Geld had ze toch genoeg. Een heldere stem zwoof door de lucht heen en ze keek op van wat kinderen die achter elkaar aan renden. Na enkele uurtjes in de zon gelegen te hebben, werd het toch tijd om terug naar het hotel te gaan. Haar ouders zouden in de tussentijd wel wakker geworden zijn. Ze keek naar haar gewonde been en slaakte een zucht. Ze moest nu toch echt proberen om erop te leren steunen en te lopen. Maar als het goed was zou dat moeten lukken. Toch leunde ze voorzichtig op haar benen en rechtte haar rug voordat ze terug naar het hotel liep. Haar been deed het verbazingwekkend nog aardig goed, en ze had niet veel pijn op het moment dat ze hem liet bewegen. ''Je hebt echt goed werk verricht. Ze moeten jou hier wel houden.'' mompelde ze nog even glimlachend naar de jongen wanneer ze erlangs liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   di mei 03, 2011 6:20 pm

Uiteraard had Jace dat gehoord. "Bedankt." glimlachte hij breed terug. Ook hij ging zijn shirt halen en liep nog lang een paar collega's om ze snel te gaan begroeten. Tijd voor een praatje te slaan hadden ze niet echt. Wel nam hij de moeite om Wayne hem een smoothie te laten maken van rode vruchten. Op het stukje strand met bar was het druk en het verliep hier dan ook op volle toeren. Echter vond zijn vriend wel de tijd om hem aan de praat te houden en te laten lachen. Wayne was een player te noemen; hoe hij keek en sprak over meiden zei al genoeg. Ergens zag Jace wel waarom vrouwen voor deze jongen vielen. Alsof het blonde meisje hem nergens gerust liet begon Wayne er ook over te praten. De beschrijving paste perfect bij haar uiterlijk. Alleen lette zijn nieuwe vriend meer op de rondingen en het achterwerk. Jace was eerder opgevallen hoe perfect haar benen waren - op die diepe wond na dan- , het figuur, haar mooie haren en ogen, het vriendelijke gezicht... Een meisje dat mooi was te noemen en wat meer had te bieden dan enkel 'sexappeal'. Niet veel later besloot hij om de golven op te zoeken. Heerlijk om eens bezig te zijn, zich uit te leven.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   di mei 03, 2011 6:35 pm

Tevreden bij het feit dat haar been meewerkte en niet waggelde, liep ze terug naar het hotel waar ze vervolgens naar haar kamernummer toe ging en de deur opende met enkel een pas in plaats van het gedoe met een sleutel. Zoals ze verwacht had, waren haar ouders wakker en zaten echter aan een ontbijtje te peuzelen. Het vorige jaar dat ze in hawaï op bezoek was, waren er ongetwijfeld niet zulke knappe redders als nu. Uiteraard voelde ze zich daar nog veiliger bij. Een meisje van dezelfde leeftijd als Mia, was er nu ook weer. Samen zouden ze rond de middag naar de zee gaan, een smoothie halen en verder natuurlijk van de zon genieten. En niet te vergeten, naar de extreem mooie surfers kijken, die elk jaar weer hierheen kwamen voor hun hobby. Ze schrok van haar gedachten op en richtte haar blik op haar ouders die naar haar been aan het staren waren en haar vroegen wat de oorzaak ervan was. ''Het is niets.'' had ze er enkel op geantwoord, geen zin hebbend aan het overdrijven van alles. ''Smakelijk.'' glimlachte ze nog naar hen en duwde haar blote voeten in wat makkelijker zittende slippers. Ze liep naar haar eigen kamer, waarvan het leek alsof het een heel huis was. Het was niet nodig geweest. De bikini trok ze aan, met haar kleren erboven aan. Ze greep een handdoek vast en gooide die samen met zonnebrandmiddel in haar nieuwste Dior tas. Met een glimlach rond haar lippen, liep ze het hotel weer uit waar haar vriendin, Shanna, op haar stond te wachten. Samen met haar liep ze richting het strand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   do mei 05, 2011 2:17 pm

Jace peddelde voor de zoveelste keer naar een golf en stond meteen op zijn plank op het juiste moment. Tot nu toe had hij iedere golf genomen die er viel te nemen. Het gevoel dat dit hem gaf was echt geweldig. De adrenaline die hij kreeg bij de echte grote golven waren nog geweldiger. Na een tijdje dacht hij wel dat hij genoeg had van het surfen. Daarbij vroegen een paar jongens of hij misschien nog een biertje zou lusten. Daarom liep hij ook maar samen met hen lachend uit het water. Meteen viel hen blik en ook die van hem op twee meisjes. Eentje kwam hem heel erg bekend voor. Het meisje van het zwembad. Hoe kon het ook anders? Met een grijns liep hij samen met zijn nieuwe 'vrienden' richting de meisjes. Terwijl zij dromend over deze twee verder liepen, hield hij halt. "Ik loop jou echt overal tegen hé? Hoe gaat het met je been?" Even ging hij door zijn natte haren.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   do mei 05, 2011 4:12 pm

Babbelend liepen zij en Shanna over het strand heen. Ze had nog uit moeten leggen wat er met haar been gebeurd was, en vervolgens werd ze erom uitgelachen, wat ze haar vriendin niet kwalijk kon nemen. Het was tenslotte een domme actie. Er kwamen een paar jongens aan lopen, waarvan er één halt hield. Natuurlijk was het haar al meteen opgevallen dat het de jongen was die haar been nog zo perfect verbonden had. Je kon wel zeggen dat hij wonderbare handen had. Vrijwel gelijk zag ze haar vriendin naar zijn bovenlichaam gluren en deed dit zelf ook een korte tijd terwijl ze er even om lachte. ''Inderdaad, toeval. Met mijn been gaat het wel goed, ik kan er tenminste fatsoenlijk op lopen. Moest je niet meer werken?'' Uit automatisme sprong haar ene wenkbrauw omhoog en ze richtte haar ogen op zijn natte haren waar een hand doorheen ging. De surfplank in zijn handen verklaarde het. Ze hield wel van jongens die surfden. Jammer dat ze het gemist had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   za mei 07, 2011 9:48 am

Duidelijk zag Jace hoe de jongens verwonderd naar hem keken. Meestal durfde ze naar meisjes toe te stappen, maar hj had deze al mogen aanraken ook al was ze toen in 'nood'. Ook voelde hij de blikken van haar vriendin op zijn bovenlijf en hetzelfde gold voor haar. Hierdoor ging hij ook een beetje glimlachen, iets of wat verlegen. Voor meisjes leek dat six-pack altijd het belangrijkste op de hele wereldbol. "Mooi zo. Nee, vrij voor de rest van de dag..." Wou ze hem soms controleren? "Wat is je naam als ik vragen mag? Misschien wat handiger als ik je nog eens moet komen redden." plaagde hij zachtjes, maar vriendelijk.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   za mei 07, 2011 9:58 am

''Daar heb je dan geluk mee.'' Glimlachte ze en wierp haar blik even kort op de andere jongens die zonet bij hem waren. ''Mia. Dat zou nog best eens kunnen gebeuren, alhoewel ik wel wat voorzichtiger zou zijn. En wat is jouw naam? Tenzij je liever gewoon 'redder' genoemd wilt worden?'' De glimlach stond nog steeds op d'r lippen gevormd en ze hoorde haar vriendin het over een cocktail hebben. Eerlijk gezegd was ze daar zelf ook wel aan toe. ''Wij gaan een drankje halen. Zou jij er misschien ook een willen?'' Vroeg ze vriendelijk aan hem en zette haar zonnebril goed op haar hoofd terwijl ze haar haren oog wat beter deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   za mei 07, 2011 10:24 am

Meisjes moesten er altijd weer perfect uitzien nadat ze een jongen gevraagd hadden om wat mee te gaan drinken, eten of ergens heen te gaan. Een soort van uit. Echter hield hij van meisjes die hun initiatief namen. "Ja, lijk me lekker." Even reikte hij zijn vrije hand uit zodat hij Mia recht kon helpen. Mia, mmm, simpele maar leuke naam. "Streel mijn ego niet al te veel." grapte hij dit keer weer. "Ik heet Jonathan, maar noem me maar Jace zoals iedereen dat doet."

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   za mei 07, 2011 10:35 am

Na de uitgereikte hand van de jongen, stond Mia weer goed recht en ze keek naar haar vriendin die zich intussen al een weg baande naar de bar. Langzaam liep ze achter haar aan met haar gezicht naar de jongen toe gedraaid. ''Af en toe mag dat wel eens, toch?'' Jonathan en Jace. Het waren even mooie en niet vaak voorkomende namen, niet vaak voorkomend in het plaatsje waar zij leefde dan. ''Oké goed, Jace dan.'' Met een klein gimlachje liep ze verder richting de bar. Voordat ze wat bestelde, keek ze hem nog eens aan. ''Wat wil je? Bier zeker?'' lachte ze en betaalde gauw voor haar vriendin, die zelf op het punt stond om te betalen. Mia betaalde liever altijd zelf voor anderen, ze had immers genoeg geld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   za mei 07, 2011 1:42 pm

"Zolang ik maar niet in de grootste schoft veranderd die er op aarde rondloopt, is het af en toe misschien wel eens goed." Zachtjes glimlachte hij naar Mia. Ook viel het hem op dat ze betaalde en dan ook nog de zonnebril en handtas die met merken bezaaid waren. Alles leek wel merkkleding... Hoe kon het ook anders? En wàt haalde hij nu in zijn hoofd om even om te gaan met dit meisje? Ze was dan knap en erg lief, maar hij riskeerde nu zijn hoofd. Toch was het gemeen om haar even te laten zitten. Daardoor bleef hij maar staan in het zand en keek haar aan. "Nou nee. Ik zat eerder aan Wodka-Redbull te denken. Niet te grote. Ik ga even mijn plank in het busje leggen." Zonder dat ze er verder wat kon tegen inbrengen deed hij dat ook. Dit busje was van het hotel, maar kon gebruikt worden door werknemers. Niet veel later stond hij weer naast haar. "Dus wat kan ik nog allemaal weten over Mia?"

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   za mei 07, 2011 10:02 pm

''Dan moet je ego wel heel vaak gestreeld zijn. Maar dat zou vast niet gebeuren met je, hoop ik dan maar voor je.'' Zijn tanden waren opvallend mooi wit, en ze wist niet of het van zichzelf was of dat hij het had laten bleken. Maar het zag er goed uit, net als zijn gebit zelf. ''Dat is wel een betere keuze als bier.'' Hij was al weggelopen voordat ze nog op het andere een antwoord kon geven. Een verwarrende wenkbrauw trok zich eigenwijs op en ze bestelde voor hem, en ook maar voor haar, een Wodka-Redbull. Ze nipte van haar eigen drankje en reikte met haar hand richting hem, waarin het drankje van hem zat. ''Here you go.'' mompelde ze en glimlachte iets wat naar hem. ''Niet veel bijzonders. Ik winkel veel, maar dat zou dan ook wel één van de zovelen vooroordelen van jongens zijn, die dus klopt. Verder heb ik thuis lessen voor piano spelen. Ik ben niet heel anders dan de rest, dus er zijn niet wonderbaarlijke dingen ofzo. What about you?'' Haar vriendin staarde al heel de tijd naar de andere jongens, en niet veel later liep ze er ook naartoe na een 'dag' naar haar gezegd te hebben. Even lachtte Mia hier om.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 09, 2011 4:19 pm

Rustig en relaxed leunde Jace tegen de bar aan. Om toe te geven was het best fijn met haar. Ze bezorgde hem het gevoel dat hij helemaal op zijn gemak kon komen. Niet dat hij snel zenuwachtig werd bij vrouwen. "Niet veel bijzonders? Dat was anders verrassend genoeg voor me en dat meen ik," Iets of wat serieus keek hij haar aan en glimlachte. "Over mij kan je ook geen boek vol schrijven. Ik speel gitaar, hou van surfen en sporten, zoals de meeste jongen doen." Even glimlachte hij weer plagend en een tikkeltje speels bij dat laatste. "Niet dat ik er aan verslaafd ben... Als kind wist ik nooit goed wat te doen en probeerde daarom ook maar van alle sporten uit. Ook zit ik er aan te denken om levens te gaan redden van knappe jongen dames." Jace was inderdaad die jongen die flauwe grapjes maakte of toch hield van plagen. Sommige meisjes konden hier tegen, andere weer helemaal niet. Misschien zou hij haar hierdoor 'verliezen', maar hij kon het er altijd op wagen. Wat had hij er nu ook weer aan als ze al helemaal niet deze kant van hem zou kunnen verdragen. Juist ja, helemaal niets. Ook keek hij even naar de vriendin van Mia die zich ging amuseren met wat vrienden van hem. Daarna nam hij enkele slokjes van zijn alcoholisch drankje.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Story Of My Life.

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 09, 2011 7:17 pm

Bij deze vakantie lag de ontspanning goed, wat bleek aan de kalmte van de jongen. En iedereen om haar heen die aan het genieten waren van de zon en het klimaat. ''Vandaar die mooie spieren van je,'' Glimlachte ze en bestudeerde zijn gelaatstrekken op de momenten dat hij aan het woord was. ''Dat kan je af en toe ook zwaar tegen vallen hoor. Maar je bent dus een echte sportfanaat? Is niet mis dan hoor.'' Voor een korte duur stond haar wenkbrauw omhoog, nog een beetje bijkomend van zijn opmerkingen. Flauwe grappen. Iets wat ook binnen zijn handbereik lag. Blijkbaar deed hij dat graag. Haar vriendin was al gauw vlot in gesprek met wat vrienden van de jongen, dus daar hoefde ze zich geen zorgen meer om te maken. Haar blik ging weer over naar de jongen, terwijl ze een klein slokje van haar drankje nam. Het was lekker koud.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hometown Glory
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   ma mei 09, 2011 7:29 pm

Even moest Jace lachen bij die eerste opmerking en schudde met zijn hoofd. "Spieren, six-packs; Altijd iets waar een meisje op let. Hoewel ik moet toegeven dat ik vind dat je erg mooie ogen hebt en een prachtig figuur." Eigenlijk vond hij haar beeldschoon, van kop tot teen. Voor hem waren de ogen altijd belangrijk. Ook dat waren de 'wapens' waarmee je hem helemaal van slag kon krijgen. Oogcontact vond hij altijd aantrekkelijk op één of andere manier. Enkel omdat ze zoveel konden zeggen. "Voor hoelang blijf je in het hotel?" Hij nam toch aan dat ze uit het hotel kwam en niet enkel voor het zwembad had betaald.

_________________
"Every second of life is of infinite value."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Orpg. Laura & Michelle.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Orpg. Laura & Michelle.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Role Playing Game. :: Only en op uitnodiging.-
Ga naar: