Log je nu direct in, of meld je aan!


Wij, leden van deze forum, zijn schrijvers, RPG'ers etc. Meld je aan!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sweet dreams [RPG]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Butterfly

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 8:10 am

Ik heb het van de film Inception ja. En Leonardio Di Caprio is lekker. PUNT.
Sommige mensen lijken onkwetsbaar. Hun gezicht is strak, wat er ook gebeurd, en hun geheimen zijn niemand bekend. Wat er ook gebeurd, niemand weet wat er in hen omgaat. het lijkt moeilijk deze mensen aan het praten te krijgen, maar wij pakken ze op hun slechtste moment. Hun slaap.

Als je in slaap bent, en je droomt, liggen je geheimen open en bloot voor het oprapen. Je onderbewustzijn gaat er van uit dat niemand je dromen binnen kan dringen, je verdedigingsysteem is uitgeschakeld. En dat is wanneer wij in actie komen.

Wij, is een team van 5 ervaren personen. Wij zijn getraind in dromen insluipen. Dat mag ook wel, we oefenen al jaren op onschuldige mensen. Mensen betalen ons om hen te trainen zelfs in hun diepste slaap alert te zijn, ze betalen ons om geheimen van andere te stelen. Jaren van ontwikkeling en oefening hebben ons gebracht tot waar we nu zijn. Na talloze dromen insluipen, gestolen geheimen zijn wij de beste. Dat waren we sowieso al, we zijn de enige die de techniek hebben dit te doen.

Maar, ons team is niet compleet. We hebben nog een iemand nodig. Zal dit nieuwe lid, hun dromen, en vebrorgen verlangens doen opbloeien, of is hij het begin van hun ergste nachtmerrie?

De Geboden van Rhonda, die Gij ten aller tijden zal opvolgen:
- Gij zal niemand anders dan uw personage zijn
- Uw berichten zullen nimmer korter zijn dan drie regels
- Gij zal lusiteren naar de informatie die verstrekt wordt door Rhonda
- Gij zal have veel plezier hebben.
And thou shall do the dance!

Het lijstje:
Volledige naam:
Bijnaam:
Leeftijd:
Geboortedatum:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Grootste angst:
Grootste liefde:
Mooiste droom:ergste Nachtmerrie:
Eventuele extra's:
Door:


De Leidster 1-1:
Volledige naam: Scarlett Johanna Johnson
Bijnaam: Ze wordt meestal Scarlett genoemd, enkele zeer geliefde personen hebben het recht verkregen haar Johanna te noemen.
Herkomst naam: Scarlett komt van de dieprode kleur. Haar vader noemde haar zo omdat ze geboren werd met een dieprode haarkleur. dat is in de loop der jaren vervaagd en donkerder geworden, tot een diepbruin. Johanna is de naam van haar moeder, die stierf bij Scarlett's geboorte.
Leeftijd: 23
Geboortedatum: 14 februari
Innerlijk: Scarlett groeide op met alleen haar vader om voor haar te zorgen, maar haar vader was vaak weg, aan het werk, want er moest toch ook brood op de plank komen. Haar vader was een experimenteel natuurkundige, maar ook een filosofische psychiater. Hij had een enorme interesse in dromen en heeft die overgedragen aan zijn enige dochter, Scarlett. Scarlett was als klein meisje best een buitenbeentje. Andere kinderen wilde niet met haar spelen, omdat Scarlett ineens heel fel kon zijn. Dat vonden ze eng, daarom sloten ze haar buiten. En om haar vader, die ze achter zijn rug om 'de Gekke geleerde' noemen. Haar vader was ook verstrooid, als zijn hoofd niet vastzat was hij die vast ook vergeten. Maar Scarlett hield enorm veel van hem. Ze was gek op de momenten dat ze samen waren, dat haar vader haar van alles vertelde. Over dromen en slaap, maar ook over haar moeder. Hij kwam 's avonds altijd bij haar bed zitten en stopte haar dan in. Hij ging nooit weg zonder haar een verhaaltje verteld te hebben voor het slapen gaan. Hij was ook de man die haar leerde nadenken en die van haar de persoon maakte die ze nu is. Haar jeugd heeft haar gevormd; ze zoekt niet meer openlijk naar de goedkeuring van anderen maar doet haar eigen ding. natuurlijk hoopt ze dat anderen haar werk goed vinden, maar dat zal ze nooit laten zien. Nog altijd probeert ze haar vader trots te maken, ook al is de beste man al jaren dood. Ze is gedreven, de hoop op haar vader's trots maakt haar enorm perfectionistisch, maar ook gemotiveerd, ze zal nooit opgeven, wat het ook is. De droomtechniek is echt haar kindje, ze is er enorm trots op en bloeit ook helemaal op als ze er over kan praten met iemand. Ze heeft het samen met haar vader ontwikkeld en ze heeft het na zijn dood bijgewerkt en zo perfect mogelijk gemaakt. Wat dromen betreft is ze net een moeder, ze vertelt er voor trots over en bedekt de mogelijk schadelijke effecten met de mantel der liefde. Van haar 'dreamteam' verwacht ze ook niet minder van het beste en je kan op een uitbrander rekenen als je in haar optiek gefaald hebt. Buiten haar werkuren door is ze een groot fan van literatuur, ze leest veel en heeft daardoor ook de neiging gekregen te citeren. Zinnen uit liedjes, gedichten, verhalen, boeken of uitspraken kunnen zo maar langs komen in een gesprek met Scarlett. Dan is daar natuurlijk nog de liefde, die zoete wijn met de bittere afdronk. Scarlett heeft na de dood van haar vader weinig liefde gehad. Ze is heel perfectionistisch, dus ook in haar partnerkeuze. Ze zal het je niet makkelijk maken, absoluut niet zelfs. Ze acht alleen het beste genoeg. Misschien lijkt ze hard en meedogenloos, zoals ze liegt, soms gevoelloos is, maar diep van binnen is ze ook gewoon een vrouw, opzoek naar liefde, warmte, genegenheid. Zij zoekt het alleen wat anders en laat het nauwelijks zien.
Uiterlijk: Zoals je al op de foto kan zien, heeft Scarlett een lichte huid gecombineerd met donker haar. Haar haar is een diepglanzend donkerbruin, het is zacht, krult licht aan de einde en omlijst haar hartvormige gezicht. Haar gezicht heeft een hele verfijnde structuur, met redelijk opvallende, maar mooie jukbeenderen en grote, donkere ogen. In die ogen kan je een heleboel zien, haar emoties, haar gesteldheid, soms zelfs flarden van wat er in haar hoofd gebeurd. Verder heeft ze een hele verfijnde neus, niet te groot, niet te klein, niet heel breed, maar wel smal. Ze is zelf ook heel smal en tenger, maar wel mooi in verhouding, want ze is ook niet heel lang. Toch straalt ze een soort van kracht uit, die uit haar binnenste lijkt te komen, want van fysieke kracht moet Scarlett het niet hebben. Ze is niet sterk, maar wel heel snel en lenig. Je zal Scarlett nooit horen aankomen, ze beweegt zich voort met een soort natuurlijke en sierlijke geruisloosheid, die bij haar past. Haar voeten lijken de vloer nauwelijks te raken, zo licht en snel loopt ze. Haar kledingstijl is niet heel modern, Scarlett volgt geen mode, maar draagt wat zij leuk vindt. wat dat is verschilt per dag en emotie.
Grootste angst:Scarlett is soms doodsbang niet meer te kunnen dromen, of haar hele droomproject kwijt te raken. Dat zou ze afschuwelijk vinden, dat zou voor haar zijn als een moeder haar kind ontnemen.
Grootste liefde: Scarlett is gek op haar huis, waar ze nog met haar vader heeft gewoond. Natuurlijk is ze ook helemaal gek op alles wat met dromen te maken heeft, dat moge duidelijk zijn. Maar romantische liefde? Nog niet.
Mooiste droom: De mooiste droom die Scarlett ooit heeft gedroomd is best een vreemde droom. Ze droomde da ze thuis was, in bed lag om precies te zijn. Ze was al een volwassen vrouw, maar toch zat haar vader aan haar bed om haar een verhaal voor te lezen. De droom voelde zo fijn, zo vertrouwd en lieflijk, Scarlett miste het gevoel toen ze wakker werd.
Ergste nachtmerrie: Niets is voor Scarlett enger dan het Niets. Haar ergste nachtmerrie was dan ook een droom, waarin ze in een zwarte ruimte zat, met helemaal niets of niemand. Geen licht, geen geluid. Alleen de duisternis van Niets.
Eventuele extra's: Scarlett is de Leidster van het Droomproject en is dan ook verantwoordelijk voor de teamleden. De bijeenkomsten zijn vaak in haar huis. Hara huis is trouwens ene ietwat vervallen villa aan de rand van de stad, met een enorme tuin die wel een beetje verwilderd is.
Door: Rhonda

De Mannelijke teamleden: 1-2:
Volledige naam: Matt Thomas McCanzie.
Bijnaam: Matt. Hij is niet echt een fan van afkortingen en die dingen. Dat verpest de naam. Hij zal mensen dan ook altijd met hun volledige naam aanspreken en veel valt er bij Matt niet in te korten. Dat is dus een hele opluchting.
Leeftijd: 24
Geboortedatum: 8 augustus.
Innerlijk: Matt is een jongen die zich altijd graag een beetje op de achtergrond houdt. Hij houdt niet van mensen die altijd de aandacht op hun vestigen. Hij heeft dromen altijd fascinerend gevonden. Zeker sinds hij als kind erachter is gekomen dat dromen altijd een betekenis hebben. Hij is erg koppig en als hij iets wil zal hij het hebben ook. Hij is geen goede prater, hij zou niet weten wat mensen zo graag willen over babbelen. Daarom is het soms nogal ongezellig om met hem een gesprek aan te knopen. Hij zal wel antwoorden en is niet asociaal, maar gewoon geen goede babbelaar. Hij is wel een goede luisteraar. Hij heeft zijn vader nooit in zijn leven gezien. Hij heeft altijd samengewoond met zijn moeder en twee jaar jongere zus. Dat vond hij altijd wel gezellig. Matt is heel impulsief en als hij iets wil moet het ook meteen gebeuren. Hij valt op meisjes die iets speciaals hebben. Iets wat je bij niemand anders zult zien. Daarom heeft hij ook nog niet al te veel vriendinnen gehad, omdat hij veel te kieskeurig is. Hij zal dan ook als hij iemand leuk vind er meteen op afstappen alhoewel wil hij het meisje eerst wel goed leren kennen.
Uiterlijk: Matt heeft donkerbruin tot zwart haar. Alleen in de zon kan je zien dat het donkerbruin is. Zijn huid is licht getint omdat hij heel snel bruint in de zon. Hij moet maar een uur buiten in de zon lopen en zijn huid is meteen een paar tinten donkerder. Hij heeft donkerbruine ogen. Aan de binnekant zijn ze donker en ze worden lichter naar de buitenkant toe.
Grootste angst: Hij is doodsbang van slangen en andere reptielen.
Grootste liefde: Zijn muziek, en vooral zijn gitaar.
Door: Cynthia.


De Vrouwelijke teamleden 1-2:
Volledige naam: Catelyn Verselli
Bijnaam: Cat, Caty, veel mensen gebruiken verschillende bijnamen voor haar. Ze luistert naar bijna alle bijnamen die ze heeft gekregen.
Leeftijd: 19
Geboortedatum: 3 januari
Innerlijk: Catelyn is een vrolijk meisje. Ze kan niet één dag niet glimlachen. Iedereen kent wel een positieve kant en die probeert Catelyn bij iedereen naar boven te halen. Ze houdt er van om af en toe het leven niet al te serieus te nemen en is altijd in voor een grapje. Als iemand ongelukkig is of niet lekker in zijn / haar vel zit zal ze er alles aan doen om een glimlach bij diegene naar boven te toveren. Catelyn is geen overenthousiast huppeltutje maar een oprecht vrolijke meid met een eigenzinnige kijk op het leven. Er is één ding wat ze absoluut niet kan : boos worden. Als je haar ooit betrapt op een chagrijnig trekje rond haar lippen ben je al een uitzonderlijk moment van Catelyn haar karakter tegengekomen. Als je haar zover hebt gekregen dat ze je niet meer mag en dus boos is , moet je zo snel mogelijk rennen als je kan. Want als je Catelyn boos maakt, dan is ze ook boos. Door haar impulsieve gedrag kan ze zowel onzin uitkramen en naar je schelden als tot andere impulsieve acties overgaan. Haar boosheid kan ze niet onder controle krijgen doordat ze niet zo vaak boos is en haar emoties op volle toeren laat gaan. Naast een vrolijk meisje die de werkelijkheid soms niet wil aanschouwen is Catelyn ook een heel onzeker en vooral gevoelig meisje. Als een opmerking naar haar toe gericht kwetsend is raakt ze van binnen in paniek. Dan weet ze niet hoe ze moet reageren en kan ze in staat zijn om in huilen uit te barsten. Dit laatste doet ze overigens niet, ze kropt haar gevoelens op van binnen maar blijft het zich wel aantrekken. Catelyn kan ook heel wispelturig gedrag vertonen en op het ene moment heel veel praten maar 10 minuten later heel afwezig zijn. Het hangt compleet af van haar stemming en hoe ze zich voelt. Catelyn is een meisje dat handelt uit gevoelens en daardoor kan ze een enorme flapuit zijn. Relaties vind Catelyn maar ingewikkeld omdat ze nooit echt een vaste relatie heeft gehad. Wat opvalt aan Catelyn is dat ze zelf een echte dromer is. Soms kan ze een beetje zweverig overkomen en zelf een tikkeltje naïef. Alleen haar eigen dromen kan ze nooit beschrijven. De gebeurtenissen die in haar dromen voorkomen kan ze soms wel herinneren, maar meestal niet. Dit kan haar mateloos irriteren omdat ze wil weten wat ze zelf droomt. Ze heeft altijd al belangstelling gehad voor dromen en slaap doordat ze zelf een slaapprobleem heeft gehad en af en toe nog steeds slecht kan slapen. Ze interesseert zich daarom ook in dromen van anderen en vind dat ze er altijd nog meer over kan leren.
Uiterlijk: Catelyn heeft vaak hoedjes op, omdat ze die gewoon leuk vind om te kopen. Verder heeft ze half lang bruin haar wat in laagjes geknipt zit en soms heel warrig door elkaar zit. Ze heeft een paar sproeten op haar gezicht en ze heeft smalle dunne lippen.
Grootste angst: Haar grootste angst is om alleen op de wereld achter te blijven. Ze weet niet precies waar dit vandaan komt alleen is ze soms zo onzeker over zichzelf dat ze denkt dat er geen mensen zijn die echt van haar houden. En dat de mensen waarom ze geeft op de een of andere manier uit haar leven verdwijnen. Dit heeft te maken met haar overleden moeder.
Grootste liefde: Catelyn is dol op fotograferen. Beelden vastleggen is een van haar specialiteiten. Ze heeft vaak een fotocamera bij zich en vind de plaatjes waarop mensen niet geposeerd staan vaak een van de mooiste dingen om naar te kijken.
Mooiste droom: Haar mooiste droom was een beetje een vage droom. Ze lag in een bloemenveld met een strak blauwe lucht met verder niemand om haar heen. Het gevoel van vrijheid kwam helemaal in haar boven bij de strakblauwe lucht en de zonnestralen die zachtjes op haar huid schenen. Haar moeder kwam later tussen het bloemenveld tevoorschijn en omarmde haar.
ergste Nachtmerrie: Dat ze in een grafkist opgesloten zat met niemand om haar heen en het enige wat ze kon zien de wanden van de grafkist van binnen was. Ze kon zich niet bewegen en was opgesloten in een duistere omgeving waar ze verdronk in haar eigen gedachten. Catelyn kan niet goed tegen al te kleine ruimtes , ze heeft een milde vorm van claustrofobie.
Eventuele extra's: Catelyn is erg creatief. Ze heeft jarenlang een slaapprobleem gehad en kon daardoor niet goed slapen.
Door: RizzoliNieuw mannelijk lid 0-1:Laatst aangepast door Butterfly op za apr 23, 2011 1:39 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rizzoli

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 06-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Vlak naast de maan

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 8:13 am

Vrouwelijk teamlid bezet
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indimenticabile.

avatar

Aantal berichten : 824
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 8:17 am

Mannelijk teamlid bezet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rizzoli

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 06-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Vlak naast de maan

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 8:41 am


Volledige naam: Catelyn Verselli
Bijnaam: Cat, Caty, veel mensen gebruiken verschillende bijnamen voor haar. Ze luistert naar bijna alle bijnamen die ze heeft gekregen.
Leeftijd: 19
Geboortedatum: 3 januari
Innerlijk: Catelyn is een vrolijk meisje. Ze kan niet één dag niet glimlachen. Iedereen kent wel een positieve kant en die probeert Catelyn bij iedereen naar boven te halen. Ze houdt er van om af en toe het leven niet al te serieus te nemen en is altijd in voor een grapje. Als iemand ongelukkig is of niet lekker in zijn / haar vel zit zal ze er alles aan doen om een glimlach bij diegene naar boven te toveren. Catelyn is geen overenthousiast huppeltutje maar een oprecht vrolijke meid met een eigenzinnige kijk op het leven. Er is één ding wat ze absoluut niet kan : boos worden. Als je haar ooit betrapt op een chagrijnig trekje rond haar lippen ben je al een uitzonderlijk moment van Catelyn haar karakter tegengekomen. Als je haar zover hebt gekregen dat ze je niet meer mag en dus boos is , moet je zo snel mogelijk rennen als je kan. Want als je Catelyn boos maakt, dan is ze ook boos. Door haar impulsieve gedrag kan ze zowel onzin uitkramen en naar je schelden als tot andere impulsieve acties overgaan. Haar boosheid kan ze niet onder controle krijgen doordat ze niet zo vaak boos is en haar emoties op volle toeren laat gaan. Naast een vrolijk meisje die de werkelijkheid soms niet wil aanschouwen is Catelyn ook een heel onzeker en vooral gevoelig meisje. Als een opmerking naar haar toe gericht kwetsend is raakt ze van binnen in paniek. Dan weet ze niet hoe ze moet reageren en kan ze in staat zijn om in huilen uit te barsten. Dit laatste doet ze overigens niet, ze kropt haar gevoelens op van binnen maar blijft het zich wel aantrekken. Catelyn kan ook heel wispelturig gedrag vertonen en op het ene moment heel veel praten maar 10 minuten later heel afwezig zijn. Het hangt compleet af van haar stemming en hoe ze zich voelt. Catelyn is een meisje dat handelt uit gevoelens en daardoor kan ze een enorme flapuit zijn. Relaties vind Catelyn maar ingewikkeld omdat ze nooit echt een vaste relatie heeft gehad. Wat opvalt aan Catelyn is dat ze zelf een echte dromer is. Soms kan ze een beetje zweverig overkomen en zelf een tikkeltje naïef. Alleen haar eigen dromen kan ze nooit beschrijven. De gebeurtenissen die in haar dromen voorkomen kan ze soms wel herinneren, maar meestal niet. Dit kan haar mateloos irriteren omdat ze wil weten wat ze zelf droomt. Ze heeft altijd al belangstelling gehad voor dromen en slaap doordat ze zelf een slaapprobleem heeft gehad en af en toe nog steeds slecht kan slapen. Ze interesseert zich daarom ook in dromen van anderen en vind dat ze er altijd nog meer over kan leren.
Uiterlijk: Catelyn heeft vaak hoedjes op, omdat ze die gewoon leuk vind om te kopen. Verder heeft ze half lang bruin haar wat in laagjes geknipt zit en soms heel warrig door elkaar zit. Ze heeft een paar sproeten op haar gezicht en ze heeft smalle dunne lippen.
Grootste angst: Haar grootste angst is om alleen op de wereld achter te blijven. Ze weet niet precies waar dit vandaan komt alleen is ze soms zo onzeker over zichzelf dat ze denkt dat er geen mensen zijn die echt van haar houden. En dat de mensen waarom ze geeft op de een of andere manier uit haar leven verdwijnen. Dit heeft te maken met haar overleden moeder.
Grootste liefde: Catelyn is dol op fotograferen. Beelden vastleggen is een van haar specialiteiten. Ze heeft vaak een fotocamera bij zich en vind de plaatjes waarop mensen niet geposeerd staan vaak een van de mooiste dingen om naar te kijken.
Mooiste droom: Haar mooiste droom was een beetje een vage droom. Ze lag in een bloemenveld met een strak blauwe lucht met verder niemand om haar heen. Het gevoel van vrijheid kwam helemaal in haar boven bij de strakblauwe lucht en de zonnestralen die zachtjes op haar huid schenen. Haar moeder kwam later tussen het bloemenveld tevoorschijn en omarmde haar.
ergste Nachtmerrie: Dat ze in een grafkist opgesloten zat met niemand om haar heen en het enige wat ze kon zien de wanden van de grafkist van binnen was. Ze kon zich niet bewegen en was opgesloten in een duistere omgeving waar ze verdronk in haar eigen gedachten. Catelyn kan niet goed tegen al te kleine ruimtes , ze heeft een milde vorm van claustrofobie.
Eventuele extra's: Catelyn is erg creatief. Ze heeft jarenlang een slaapprobleem gehad en kon daardoor niet goed slapen.
Door: RizzoliSpoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Can't Breathe.
Moderator.
avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 04-04-11

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 10:08 am

Leuk idee, want de film inception is awesome en Leonardo is geweldig.

Maar de rollen zijn te lang en ik ben te lui om ze te lezen dus ik doe niet mee xd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Http://www.manonmorsch.blogspot.com
Indimenticabile.

avatar

Aantal berichten : 824
Registratiedatum : 04-04-11
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 10:30 am

Volledige naam: Matt Thomas McCanzie.
Bijnaam: Matt. Hij is niet echt een fan van afkortingen en die dingen. Dat verpest de naam. Hij zal mensen dan ook altijd met hun volledige naam aanspreken en veel valt er bij Matt niet in te korten. Dat is dus een hele opluchting.
Leeftijd: 24
Geboortedatum: 8 augustus.
Innerlijk: Matt is een jongen die zich altijd graag een beetje op de achtergrond houdt. Hij houdt niet van mensen die altijd de aandacht op hun vestigen. Hij heeft dromen altijd fascinerend gevonden. Zeker sinds hij als kind erachter is gekomen dat dromen altijd een betekenis hebben. Hij is erg koppig en als hij iets wil zal hij het hebben ook. Hij is geen goede prater, hij zou niet weten wat mensen zo graag willen over babbelen. Daarom is het soms nogal ongezellig om met hem een gesprek aan te knopen. Hij zal wel antwoorden en is niet asociaal, maar gewoon geen goede babbelaar. Hij is wel een goede luisteraar. Hij heeft zijn vader nooit in zijn leven gezien. Hij heeft altijd samengewoond met zijn moeder en twee jaar jongere zus. Dat vond hij altijd wel gezellig. Matt is heel impulsief en als hij iets wil moet het ook meteen gebeuren. Hij valt op meisjes die iets speciaals hebben. Iets wat je bij niemand anders zult zien. Daarom heeft hij ook nog niet al te veel vriendinnen gehad, omdat hij veel te kieskeurig is. Hij zal dan ook als hij iemand leuk vind er meteen op afstappen alhoewel wil hij het meisje eerst wel goed leren kennen.
Uiterlijk: Matt heeft donkerbruin tot zwart haar. Alleen in de zon kan je zien dat het donkerbruin is. Zijn huid is licht getint omdat hij heel snel bruint in de zon. Hij moet maar een uur buiten in de zon lopen en zijn huid is meteen een paar tinten donkerder. Hij heeft donkerbruine ogen. Aan de binnekant zijn ze donker en ze worden lichter naar de buitenkant toe.
Grootste angst: Hij is doodsbang van slangen en andere reptielen.
Grootste liefde: Zijn muziek, en vooral zijn gitaar.
Door: Cynthia.

Spoiler:
 
-
Oké, haha meer krijg ik er niet uit. Ik wou dat ik ook zo'n lange rollen kon maken xd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterfly

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 1:35 pm

Hurray, dan moeten we dus nog 1 vrouwelijk lid, 1 mannelijk lid en de nieuweling.
Ik zal de rollen er bij zetten Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rizzoli

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 06-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Vlak naast de maan

BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   za apr 23, 2011 4:25 pm

Yay =)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sweet dreams [RPG]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sweet dreams [RPG]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Role Playing Game. :: Overig.-
Ga naar: